profil perusahaan

Montary Industrial Co., Ltd minangka perusahaan teknologi tinggi sing nggabungake karo pengembangan, manufaktur, pemasaran lan ngasilake macem-macem jinis countertop watu lan pucuk bathil kanggo pawon utawa jedhing Watu buatan Montary duwe kemasan partikel, kekerasan sing dhuwur. Bisa tahan ing suhu dhuwur lan nyukupi sarat nglereni, ngebur, ngukir lan proses polesan, lan duwe kabeh proses, instalasi lan kinerja internal sing ana ing watu alami. Produk bisa digunakake ing kabeh papan sing bisa digunakake watu alami. Lan uga duwe akeh kaluwihan sing ora ana ing watu alami, kayata nresep banyu nol, padhang sing dhuwur, kerapatan tinggi, kekerasan sing dhuwur, ora ana alangan radiasi, lsp. Prinsip perusahaan yaiku "Gawe merek kanthi kualitas dhuwur lan menang ing pasar layanan sing apik banget. " Saiki, produke didol menyang Taiwan, Hong Kong, Singapura, Australia, Spanyol, Amerika, Italia, India, Malaysia, UK, Jepang, lsp. (Udakara 50 negara lan wilayah)