Watu QUARTZ

Keterangan Produk:

1. Aplikasi: Pawon omah, Restoran, Hotel, Pusat perbelanjaan, pusat komersial, Proyek, Teknik, lsp.
2. Pabrik: Kita duwe lini produksi paling maju lan pabrikan sing paling berpengalaman; Kita bisa nyiyapake syarat ukuran khusus ing sheet lan syarat desain khusus ing produk rampung kanthi mesin ukiran CNC.


  • Bahan: Kuarsa
  • Desain: Disesuaikan
  • Edge: Bevel Double, Bevel Top Single, Bull Nose Double, Bull Nose Half, Bull Nose Single, Double etc.
  • Kualitas: Nawakake teknologi modern sing canggih, bisa tahan panas, reregetan, bakteri, lan pengaruh
  • Garansi: Garansi winates 10 taun
  • Conto: Kita bisa nyedhiyakake uji coba kualitas
  • Sertifikasi: Laporan CE / SGS / Tes
  • Layanan: Bisa nyediakake wastafel umbah-umbah, umbah-umbah, bolongan dipotong
  • Detail Produk

    FAQ

    Tag Produk

    Keterangan Produk:

    Materi Kuarsa
    Kandel 18 mm / 20mm / 30mm
    Aplikasi Top Vanity, ndhuwur Counter Dapur, Top Meja lan Prabot, lsp
    Rampung Polesan
    Proses Teknis Kita nggawe watu kanthi kuarsa, dipotong nganggo mesin banjur dipoles dening tenaga ahli trampil lan profesional.
    Aplikasi lan Panggunaan Ruang makan, ruang tamu, hotel, villa, panggunaan omah
    Paket Peti kayu kanthi kemasan busa
    Mode Pembayaran T / T, L / C
    Wektu Pangiriman Kanthi 15 dina sawise konfirmasi pesenan
    Pilihan Edge Ringan, irung bantheng separo, irung bantheng kebak, beveled, 1/4 bunder, bevel laminasi, laminasi 1/4, babak dobel, lsp.

    Rincian Pabrik:

    Pengalaman: Kanthi pirang-pirang taun pengalaman nggawe, Montary profesional lan trampil ngrancang watu buatan lan watu alami. Umume para buruh duwe pengalaman 6 taun ing pabrikan, bisa kerja lan tuwuh ing Montary, lan siyap menehi kapinteran lan pengalaman kanggo saben pelanggan kanthi nggunakake countertop sing sampurna. Kualitas: Montary ngerti tenan manawa kualitas minangka inti pangembangan jangka panjang. Mula, kita negesake 4 kali pamriksan, sapisan, priksa manawa kesalahan dikurangi nganti minimal. Wektu: On delivery time, 20 dina kerja kanggo sak wadhah 20ft. Layanan: Kita ngerti apa sing sampeyan karepake lan ngerti carane ngawula marang sampeyan kanthi becik. - Kita duwe 30 dodolan nindakake layanan VIP kanthi cara profesional - Ewonan produk, warna, gaya, trep kanggo tuku siji-sijine pelanggan - Bisa disesuaikan miturut sarat pelanggan saka macem-macem produk - Departemen logistik khusus, profesional operasi pengiriman, kita bisa nyedhiyakake transportasi sing paling apikf

    Ujung rampung: 

    Aliran Produksi kanggo Counter Top: 

    Langkah 1 Cutting (Mesin Nglereni Jembatan Inframerah)
    Langkah 2 Motong (Mesin Pemotong Jet Air)
    Langkah 3 Pemotongan 45 derajat (Mesin Pemotong 45 derajat)
    Langkah 4 Polesan (Manual Polishing)
    Langkah 5 Chamfer (Manual Beveling)
    Langkah 6 Resik lan Periksa (Priksa Manual)
    Langkah 7 Packing (kanthi peti kayu)



    FAQ:

    1. Apa sing ditindakake Montary? Montary minangka pabrikan profesional lan berpengalaman lan pangembang papan watu buatan / alami lan puncak prefabrikasi, kanthi ekspor luwih saka 10 taun menyang pasar global. 2. Napa pelanggan kudu milih Montary?

    Titik kuat Montary:

    1) Macem-macem koleksi warna.

    2) Tansah tetep cedhak karo tren internasional.

    3) Fokus luwih akeh ing koleksi adhedhasar putih lan abu-abu lan koleksi marbling / veined.

    4) Kualitas lan layanan standar internasional, kanthi rega Cina sing terjangkau.

    5) 7 + 24 komunikasi sing gampang lan respon cepet.

    6) Papan watu lan ndhuwur prefabrikasi kasedhiya saka Montary.

    3. Negara-negara endi sing dadi pasar utama Montary? Papan watu Montary lan pucuk prefabrikasi utamane diekspor menyang Amerika Serikat, Australia, Kanada, Inggris, Italia, Meksiko, Dubai, Turki, Brasil, Afrika Selatan, HongKong, Korea, Vietnam, Thailand, Malaysia, lsp.

    4. Apa Montary nate melu pameran apa wae? Saben taun Montary melu pameran ing AS, Eropa, Dubai, Brasil, Asia, lan liya-liyane.

    5. Apa Montary duwe kemampuan nggawe puncak watu prefabrikasi kanggo proyek? Ya, Montary duwe lokakarya pabrikan kanthi kabeh jinis fasilitas otomatis kanggo countertop prefabrikasi kanggo proyek mewah.

    6. Apa informasi sing kudu diwenehake pelanggan menyang Montary kanggo nggawe puncak prefabrikasi? Pelanggan kudu menehi gambar toko utawa sketsa tulisan tangan kanthi rincian dimensi lan profil pinggiran lan jumlah sing pas.

    7. Profil pinggiran apa sing kasedhiya saka Montary? Montary bisa nindakake kabeh profil profil, kayata Eased Polished, Half Bullnose, Full Bullnose, Bevel Edge, Radius Edge, Flat Laminated, Bevel Laminated, Radius Laminated, lsp.

    8 Kepiye Montary ngemas pucuk watu prefabrikasi? Montary ngemot pucuk prefabrikasi nganggo peti kayu solid lan busa ing njero peti kanggo proteksi.

    9. Apa bisa mriksa cargos ing pabrik Montary sadurunge dimuat? Ya, kabeh pelanggan olèh mriksa cargos sadurunge dimuat.

    10. Apa sampeyan bisa nindakake OEM karo Montary? Ya, Montary nyedhiyakake layanan OEM kanthi nyithak Logo pelanggan utawa jeneng perusahaan.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita